received_1766203516747655

Mad Scientist – Blurry Face IPA premiere

Bemutatkozott a Blurry Face IPA a Laborban, ott voltunk!

 

Ott a Laborban!

Az álmok végül valóra válnak, ha igazán hiszünk bennük. A kezdetektől fogva hittünk a Mad Scientistben, és ez egészen odáig fajult, hogy mások is elkezdtek osztozni a hitünkben. Így juttunk el Szepével, a Zappa Caffe​ és a mára ikonikussá vált Krak’n Town​ megálmodójával a közös munka ötletéig. A Szimpla kertnek köszönhetően megvalósult a saját sörözőnk Budapest legjobb romkocsmájának az első emeletén. A Laborban csak sör kapható, de törekszünk arra, hogy az rendben legyen. Igyekeztünk a helyet a leginkább ‘mad scientistesebbre’ megalkotni. Labor

Labor

Labor

Breaking news!
Őrült tudósokkal randizunk, hogy ott lehessünk a vilagpremieren! Megverekedtünk az első pohárért a lehánybúcsúzó britt fiatalokkal, hogy mi posztolhassunk legelőször!
Csak most, először és elsőnként:  Itt a Mad Scientist Blurry Face IPA!
ÉS JÓ! 
Könnyed mandarinos, vilmoskörtés lendülettel rohan át a szájon, maga mögött hagyva a kamaszosan férfias komlót. Az angolosan szolid bubik nem sokáig bírják tartani a lágy habot, de így legalább utat engednek a kamaszkorunk legszebb Fa reklámjait idéző virágos illatoknak. Üde, igazán friss, legszivesebben a nizzai villám teraszán innám egy hirtelennyári délután. Ha ezek közül bármelyik lenne.
Egészségetekre!
Tóth Zoltán, foodie
mbf