Tavaszi Egri Borpiknik – Ünnepeljünk együtt május 13-án!
Eger pezseg, Eger összefog! Idén rendezik meg először a Tavaszi Egri Borpikniket három pincészet összefogásával. A Kovács Nimród Borászat, a St. Andrea Szőlőbirtok és az … Tovább a cikkre ->
Eger pezseg, Eger összefog! Idén rendezik meg először a Tavaszi Egri Borpikniket három pincészet összefogásával. A Kovács Nimród Borászat, a St. Andrea Szőlőbirtok és az … Tovább a cikkre ->
Nincs nevezési díj, három palackot kell csak beküldened és ott a borod az egyetem versenyén! Ez már a nyolcadik alkalom, most talán a Te pincészeted … Tovább a cikkre ->
Láttuk, hogy a borok és filmek párosítása működik. Miért ne lenne nyerő páros a pálinka és a mozi? Ilyen még tehát nem volt, de a … Tovább a cikkre ->
Már másfél hete történt: A Magna Mátra Nagykóstolója. A március 20-án tartott eseményről és tapasztalatairól nyilatkozott Barta Károly, az egyesület elnöke. Barta Károly, a mádi … Tovább a cikkre ->
Módfelett izgalmas és hasznos témákat boncolgatott az idei Prestige Reserve Club által megrendezett V’innotec 2017 szimpózium. Az egész napot felölelő program a tradíció és innováció … Tovább a cikkre ->
Immár ötödik alkalommal gyűltek össze Eger és Szekszárd borászai, hogy megmérettessék bikavéreiket. Március 3-án a Corinthia Hotel Báltermében, a Bikavér Párbaj keretén belül 31 pincészet … Tovább a cikkre ->
Ugye, hallottad már sokszor, hogy a magyar lányok a legszebbek? Naná. De az talán eddig még sosem jutott eszedbe, hogy a magyar lányok pont olyanok, … Tovább a cikkre ->
Eddig csak vágytunk rá, de most már itt a Tavasz! Meghoztuk a jó időt, a zsongást a Tavaszváró Bormozival és robogunk is tovább a Tavaszi … Tovább a cikkre ->
Bizony, már 25 éve, hogy Koch Csaba folyamatosan építi a birodalmát. Egészen apró birtokból indult a pincészet karrierje… 1991-ben kezdődött 1991-ben szűrte első borát … Tovább a cikkre ->
5 éves a Borjog és Bormarketing 2017 Konferencia! Hogyan adjuk el a magyar bort? Rendkívül profán megfogalmazásban erre keresi a választ az 5. Borjog és … Tovább a cikkre ->