BOR
TOVÁBBI HÍREK
2019. augusztus 13.
Újra kerülhet chardonnay a pohárba. Chardonnay, miért is ne? Tüske Gyöngyi Egy verőfényes pénteki napon Etyeknek vettük az irányt, hogy […]
2019. augusztus 08.
Győztünk, a Magyarok a legjobbak! Mindig megdobban a szívünk, ha nemzetünk borai aranyakkal térnek vissza a versenyekről. Nyulasi Gábriel István […]
2019. július 18.
Egy arany- és két ezüstérem a Kárászteleki Pezsgőpincészetnek az idei Pezsgő Világbajnokságon… A Carassia első magnum tételei is bizonyítottak a […]
2019. június 14.
Rekordnevezés a Semmelweis Egyetem jubileumi borversenyén A Semmelweis Egyetem tizedik alkalommal hirdette meg országos borversenyét, mellyel 2010 óta tehetséges, a […]
2019. június 10.
A villányi nagyok közül a Tiffán Pincészetnél is úgy gondolták, hogy kicsit változtatnak a külsőn. Nyulasi Gábriel István írása Az […]
2019. április 14.
Idén a második évjárat kerül a polcokra ebből a könnyed és fiatalos, portugieser alapú vörösborból… Tüske Gyöngyi írása Készen […]
2019. március 18.
Bikavérbe fojtanád a bánatodat? Ne sírj Testvér, a bikavér megmenekülni látszik! Nyulasi Gábriel István írása Megyeri Sára szerint sikerült! Először […]
2019. február 01.
Champagne, crémant, prosecco, cava. Mik is ezek pontosan? Különböznek egyáltalán a pezsgőtől, és ha igen, miben? Tüske Gyöngyi írása Ugye […]
2019. január 18.
Amit a borainkkal el szeretnénk mondani, nem jött át a címkéken – indokolták a váltást… Tüske Gyöngyi írása Január 14-én […]
2018. december 26.
Idén negyedik alkalommal adott otthont Villány a Franc & Franc Nemzetközi Cabernet Franc fórumnak és kóstolónapnak. Tüske Gyöngyi írása (II. […]