10 éves a Prestige Reserve! – 100 milliót kapnak a magyar borászatok!

2015. február 19. – Az ihatóbb Magyarországért

A Jubileumra 10 Millió royalty free védjegy készül és ez 100 Millió Forint értékű bónusz a magyar borászatoknak. Így ünnepel a Prestige Reserve Project, amely idén 10 éves. A kiváló borok aranycégéreként ismert védjegyből 2015-ben a borászatok 10 millió darabot, royalty free – azaz védjegy használati díj megfizetése nélkül – szerezhetnek meg. Tehát most még jobban megéri jó borokat beadni a megmérettetésre. Részletek a cikkünkben…

A májusban zajló megmérettetésre egy-egy borászat maximum 6 tétellel nevezhet, nevezési díj nélkül, határidő 2015. március 31.

Nem könnyű betörni a Prestige borok világába, hiszen itt tényleg kiegyensúlyozottan jó minőséget kell produkálni. Érdemes nevezni, mert bár a díjakat nehéz megszerezni, ám a piacon van rangja a prestige emblémának. A vásárlók szívesebben vesznek le a polcról díjazott borokat. A tesztelések precízen, titkosan és igényes környezetben zajlanak, ahogy ezt már több alkalommal megerősítettük.

Doszpod László a Prestige Reserve Project irányítója szerint, ezzel a nagyléptékű kezdeményezéssel lehetséges azt elérni a 10 éves évforduló alkalmából, hogy a védjegy üzenete a kiválasztott borokon keresztül minél nagyobb számban jusson el a fogyasztókhoz, és így valóban közösen ünnepelhetnének a borászatokkal és a fogyasztókkal is.

A védjegyek 4 kategóriában kerülnek odaítélésre a szakmai zsűri által.

A borászatok mind a belföldi, mind pedig az export piacaikon jó hasznát vehetik a védjegyeknek. Az egyedülálló kondíciók még az érzékenyebb árkategóriában is lehetővé teszik az aranycégér bevetését, megkönnyítve a fogyasztók számára a vásárlási döntést a mára már komoly mértékben megnövekedett választékból.

A Prestige Reserve ezzel az akciójával a borok versenyében egyszerre áll a borászatok, a minőség és a fogyasztók oldalára, még nagyobb mértékben elősegítve a jó és kiváló magyar borok piaci érvényesülését.

Kattints ide a további információkért!